Blog

Blijf op de hoogte!

Ook jij kan deze blog in je mailbox ontvangen zodat je geen tips mist!  Schrijf je hier in.

Je bent je voornaam + achternaam vergeten in te vullen...
Wil je je e-mail adres controleren? Deze lijkt niet te kloppen...
Niet alle velden zijn goed ingevuld.

Over trauma’s en tomatensoep

Paarden coaching en trauma Ik heb een cursus op de agenda staan! Coachen met behulp van paarden en trauma. Eigenlijk noemen ze het paardencoaching, maar dat dekt naar mijn inziens niet het geen wat ik doe. Ik coach geen paarden😉,...
Verder lezen

Paarden kunnen geen spanning vasthouden en hebben geen oordeel

                TOT MIJN VIJFTIGSTE WAS IK BANG VOOR PAARDEN Na mijn coach-opleiding heb ik de opleiding gevolgd tot gecertificeerd paardencoach. Een hele mond vol! Misschien kan je je helemaal niks bij coachen met...
Verder lezen

Van verpleegkundige naar coaching met paarden

Ik heb op de agenda een cursus staan! Coachen met behulp van paarden en trauma. Eigenlijk noemen ze het paardencoaching, maar dat dekt naar mijn inziens niet het geen wat ik doe. Ik coach geen paarden, ik coach mensen en...
Verder lezen

Camping life!

Als er iets goed is om je huwelijk te testen is het samen de tent op zetten! En zeker als je  man ooit één keer heeft gekampeerd en helemaal geen ervaring heeft met camping life what so ever. Thuis hadden...
Verder lezen

Herbronnen

Her-bronnen JA! We gaan het doen! We gaan HER-BRONNEN!! Ik hoor je hersenen al ratelen…her-bronnen? Wat is dat? Ik zal even helemaal bij het begin beginnen, dus ik hoop dat je even tijd hebt 😊 Mijn man ( Richard) en...
Verder lezen

Bij het UWV

U heeft geen toegevoegde waarde voor de maatschappij. Daar zit ik dan samen met mijn man te wachten in de wachtkamer bij het UWV voor een afspraak. Ik zit nog steeds in de ziektewet en spoor 2 is bijna afgelopen....
Verder lezen

Als iemand in jouw familie kanker krijgt

https://youtu.be/yx8oErtGwl4  
Verder lezen

Mooie dingen uit het leven!

Onverwachts Een mooie dag voor een tochtje door België. Heerlijk genieten van de mooie omgeving. Ik zie een man met een hoed van stro op, in een bootje door het kanaal varen. Ik zie de bomen weer groen worden, sommige...
Verder lezen

Wat staat er in jouw museum?

Als je leven een museum zou zijn, wat mag daar niet in ontbreken? Mooie vraag toch? Stel je eens voor dat je Nú een museum mag maken. En dit museum heeft jouw naam op de gevel staan.  ANITA. (vul even...
Verder lezen

#invloedmetimpact

Invloed met impact is het thema van dit jaar voor de Internationale Vrouwendag op 8 maart 2021. Een hele mooie vraag; Welke vrouwen in mijn leven hebben mij gevormd tot wie ik ben? In gedachten ga ik terug in de...
Verder lezen
Scroll to Top