Blog

Blijf op de hoogte!

Ook jij kan deze blog in je mailbox ontvangen zodat je geen tips mist!  Schrijf je hier in.

Je bent je voornaam + achternaam vergeten in te vullen...
Wil je je e-mail adres controleren? Deze lijkt niet te kloppen...
Niet alle velden zijn goed ingevuld.

Als iemand in jouw familie kanker krijgt

https://youtu.be/yx8oErtGwl4  

Mooie dingen uit het leven!

Onverwachts Een mooie dag voor een tochtje door België. Heerlijk genieten van de mooie omgeving. Ik zie een man met een hoed van stro op, in een bootje door het kanaal varen. Ik zie de bomen weer groen worden, sommige...

Wat staat er in jouw museum?

Als je leven een museum zou zijn, wat mag daar niet in ontbreken? Mooie vraag toch? Stel je eens voor dat je Nú een museum mag maken. En dit museum heeft jouw naam op de gevel staan.  ANITA. (vul even...

#invloedmetimpact

Invloed met impact is het thema van dit jaar voor de Internationale Vrouwendag op 8 maart 2021. Een hele mooie vraag; Welke vrouwen in mijn leven hebben mij gevormd tot wie ik ben? In gedachten ga ik terug in de...

Coping

Coping, misschien heb je daar wel eens iets over gelezen. Het is de manier waarop jij met stress en onverwachte gebeurtenissen omgaat. Hoe je hier mee omgaat heeft te maken met je karakter en met je persoonlijkheid. Karakter zit in...

Wereldkankerdag 4 februari 2021

Op 4 februari 2021 is het weer wereld kanker dag. Wereldwijd wordt er stil gestaan bij de impact van kanker op de levens van patiënten en hun omgeving. Het thema van dit jaar is; Kanker in coronatijd In de “verhalen...

Mijmeringen na 5 jaar diagnose kanker

Mijmeringen na 5 jaar diagnose kanker Het is vandaag een mooie herfstdag, de zon schijnt, het is 17 graden en ik loop met mijn hond Max over het strand. Nu loop ik wel vaker over het strand maar vandaag een...

weer op controle…

Spanning bij jaarlijkse controle na kanker Jaarlijkse controle Kun je om 13:40 uur komen voor controle? Vanmorgen kreeg ik een telefoontje van het ziekenhuis, er was een gaatje vrij en of ik vanmiddag voor de controle kan komen. Nou, daar...

Ik zeg NEE!

Verhalen uit mijn praktijk; Het verhaal van Margreet Ik zeg NEE! “Nee! zeggen vind ik echt heel moeilijk. Ergens in mijn leven is het misgegaan en ben ik het nee zeggen verleerd. Vroeger kon ik dat echt wel! In mijn...

Mijn haar groeit!

Verhalen uit mijn praktijk; Het verhaal van Marloes Pruik “Ik ben zo blij dat mijn haar weer groeit! Elke dag kijk in de spiegel en ik zie heel langzaam mijn haar weer groeien. Ik weet eigenlijk nog niet goed wanneer...
Scroll to Top