#invloedmetimpact

DSC_4104

Door Anita Bouma
7 maart 2021

Blijf op de hoogte!

Ook jij kan deze blog in je mailbox ontvangen zodat je geen tips mist!  Schrijf je hier in.

Je bent je voornaam + achternaam vergeten in te vullen...
Wil je je e-mail adres controleren? Deze lijkt niet te kloppen...
Niet alle velden zijn goed ingevuld.

#invloedmetimpact

#invloedmetimpact

Invloed met impact is het thema van dit jaar voor de Internationale Vrouwendag op 8 maart 2021.

Een hele mooie vraag; Welke vrouwen in mijn leven hebben mij gevormd tot wie ik ben? In gedachten ga ik terug in de tijd.

 

Mijn moeder; de vrijheid die zij mij altijd heeft gegeven om te doen wat ik graag wilde doen. De ondersteuning die zij mij gaf tijdens mijn studie, bij de geboorte van mijn kinderen en in de periode van kanker. Haar vast geloof en vertrouwen in God. Zij was en is nog steeds mijn supporter.

 

Beryl heeft impact gehad, hoe zij haar visie en missie heeft uitgevoerd om kinderen uit Nederland mee te nemen naar Roemenië. Al jaren organiseert ze een kinderkamp met Nederlandse en Roma kinderen. Van haar heb ik geleerd om rustig te blijven, te improviseren als de dingen niet gaan zoals we hadden gepland. Creatief te blijven te allen tijde, maar ook om de talenten bij de kinderen te zien.

 

Moeder Theresa, haar levensverhaal heb ik gelezen. Haar leven heeft ze gegeven om voor anderen te zorgen in zware omstandigheden en niet altijd zonder kritiek. Een lach en altijd een vriendelijk woord voor een ander. Volharding, je eigen koers varen ondanks de meningen van anderen, dat heb ik van haar meegenomen in mijn eigen leven.

 

De vrouwen die ik heb ontmoet tijdens mijn ontwikkelingswerk als verpleegkundige in India, Zuid Soedan, Burundi, Roemenië en vele andere landen. De veerkracht, de drive die zij hebben ondanks alles wat ze mee hebben gemaakt en in welke erbarmelijke omstandigheden ze ook leven. Van deze mooie vrouwen heb ik geleerd om dankbaar te zijn, te denken in mogelijkheden en kansen.

 

Vriendinnen, zussen, vrouwen die ik op de weg in mijn leven ben tegen gekomen. Al deze vrouwen hebben op hun manier bijgedragen, invloed gehad in beslissingen die ik maak en hoe ik nu mijn leven leef.

 

Deze bijzondere ontmoetingen hebben geholpen in de periode na kanker om mijn dag positief te beginnen. Een stap te zetten om op een andere manier voor vrouwen te zorgen, niet meer als verpleegkundige maar nu als coach. Alle kennis, ervaringen, kennis en energie van alle mooie vrouwen die ik heb ontmoet zet ik nu in om vrouwen te coachen en help hen om weer te genieten, te leven op een manier die Nu bij hen past!

Invloed met impact…

Welke invloed,

Welke impact

Heb jij op de vrouwen om je heen?

 

Wie hebben impact op jouw levensweg gehad?

 

Lieve groet,

Anita Bouma

 

 

 

 

 

Deel dit artikel

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte!

Ook jij kan deze blog in je mailbox ontvangen zodat je geen tips mist!  Schrijf je hier in.

Je bent je voornaam + achternaam vergeten in te vullen...
Wil je je e-mail adres controleren? Deze lijkt niet te kloppen...
Niet alle velden zijn goed ingevuld.

Over mij

Over mij

Ik ben Anita Bouma en ja, ook ik heb moeten dealen met de diagnose: kanker.

Maandenlang bestond mijn leven uit ziekenhuisbezoeken, fysiotherapie, bloedprikken en behandelingen. Ziek zijn was mijn dagelijkse bezigheid. Ik werd volledig geleefd en ik gaf me eraan over, want ik had geen keus. Ondanks alles, ging ik ervoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste berichten

Laatste berichten
Her-bronnen-coaching-met-paarden-1

Over trauma’s en tomatensoep

39124880-79eb-478e-890a-3686945bcadc

Paarden kunnen geen spanning vasthouden en hebben geen oordeel

IMG_1099

Van verpleegkundige naar coaching met paarden

IMG_3102

Camping life!

IMG_feest3

Herbronnen

Scroll to Top